Αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω της "Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ πόρτα-πόρτα" και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

Η μέθοδος της Αντικαταβολής ΔΕΝ χρεώνεται.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας.
Στείλτε το αποδεικτικό κατάθεσης στο e-mail [email protected]
Τυχόν τραπεζικά έξοδα από μεταφορές ή εμβάσματα θα πρέπει να επιβαρύνουν εσάς.
Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2310680800  ή μέσω email στο [email protected]

Παρακαλώ, πριν προχωρήσετε στην κατάθεση επικοινωνήστε μαζί μας 2310680800 ή [email protected] για επιβεβαίωση διαθεσιμότητας των προϊόντων

PayPal

Το PayPal αποτελεί την πιο διαδεδομένη παγκοσμίως, ασφαλή και αξιόπιστη μέθοδο συναλλαγών για  ηλεκτρονικές πληρωμές. Αν δεν έχετε λογαριασμό Paypal, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα. 


Χρεωστική / Πιστωτική Κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (ανεξαρτήτου τράπεζας), μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία πληρωμής ολοκληρώνεται άμεσα, οπότε και επιβεβαιώνεται η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Το babyone.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, πάντα μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας της Τράπεζας Πειραιώς.

Product added to wishlist

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στο www.babyone.gr. Χρησιμοποιώντας αυτό το site, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.